skip to content
RELATIEGESCHENKEN

Kerst- en wijngeschenken


't Winckeltje in Egmond aan Zee biedt een uitgebreid assortiment exclusieve kerstgeschenken.

 

Met onze jarenlange ervaring in eindejaars- en wijngeschenken. bieden wij u een uitgebalanceerd assortiment waarmee u uw relatie of medewerkers op een originele wijze kunt verrassen.

Al meer dan 40 jaar stellen wij elk jaar met zorg de mooiste kerstpakketten samen. Passend bij elke doelgroep en vrijwel elk budget. Naast het aanbod in onze winkel, is het ook mogelijk om uw pakket op maat samen te stellen. Wij nodigen u daarvoor van harte uit in dewinkel, om uw wensen te bespreken. Neemt u vrijblijvend contact op met de Jorgen of Thessa en bespreek uw wensen en onze mogelijkheden om voor uw relaties of werknemers een passend geschenk samen te stellen.

Wijngeschenken

Wilt u uw (zaken)relaties verrassen met een mooi wijngeschenk?

Op het gebied van wijn is 't Winckeltje dé specialist. Wij vinden van over de hele wereld de meest fantastische wijnen voor u. Rosé, rode, witte en mousserende wijnen uit zowel de traditionele als de nieuwe wijnstreken zijn ruimschoots vertegenwoordigd in iedere prijsklasse. Neemt u vrijblijvend contact op met uw 't Winckeltje en bespreek uw wensen en onze mogelijkheden om voor uw relaties of werknemers een passend wijngeschenk samen te stellen.

 

't Winckeltje.nl (c)2012 - Hosting & Webdesign - : ERC-Automatisering.nl - Content: Jorgen van Amstel - sitemap - Camera's in Bergen en Egmond - Egmond Online